Наглата Караянчева и острата необходимост от радио "Свободна Европа"

Наглостта на политиците е голяма и безгранична /Бойко Борисов  Корнелия Нинова   Владислав Горанов  Цецка Цачева   Йордан Цонев   Красимир Каракачанов      Лиляна Павлола      Сотир Цацаров/.  През седмицата интересно се изяви най-големият любител на виетнамска патица по пекински Цвета Караянчева. Жена, за която все още нямам логично обяснение, как се озова на най-високият пост в страната, без да го изпълва със смислено съдържание. Вниманието ми привлече изказване на Караянчева след посещение при гладуващият в знак на протест Николай Колев - Босия /Ако не сте запознати с протеста на Николай Колев - Босия влезте в личният му блог/.
Какво интересно каза Караянчева, а /не/свободните медии услужливо прикриха ?!?!

" .......   Исканията му за оставки на министри, за разпускане на парламента... този парламент е избран от над 2 милиона и половина български граждани", каза тя."

Забелязахте ли, този парламент е избран от над 2 милиона и половина български граждани, за това той е много важен и легитимен според законите на територията на Бай Ганьо - Суджука.  Сега да изровим от най-тъмните кътчета на мозъчните си килери едни доказани и лесно проверими  факти.  
-  да си спомним, че на т. нар. Референдум за дистанционно гласуване инициран от бившият президент Плевнелиев, гласа си дадоха също над 2 милиона и половина български граждани . До момента Караянчева и подобните не дават признаци да изпълнят волята на тези български граждани, без значение каква и тя. 
-  да си спомним и за т. нар. Референдум на Слави. На него гласа си дадоха близо 3 милиона и половина български граждани. До момента Караянчева и подобните не дават признаци да изпълнят волята на тези български граждани, без значение каква и тя.
Вероятно голяма част от гласувалите на референдумите са гласували и за този парламент. Само, че другарката Караянчева проявява двойни стандарти. Двойни стандарти срещу, които се обяви дори самият ТОЙ Бай Ганьо - Суджука.  Интересно за мен, но не и за /не/свободните медии. Никои от суджукопомазаните  /д/журналисти не попита ей така от кумува срама другарката Караянчева, как така веднъж над 2 милиона и половина граждани имат такова голямо значение, в следващия момент същият брой граждани, че втори път над 3 милиона и половина граждани нямат абсолютно никакво значение за важната особа.
 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента