Йордан Цонев не е нагъл !!! Той, и тези като него си живеят в паралелна реалност

Вредителите са навсякъде. Тях ги има в изобилие в политиката и държавната  и общинска администрация. За тях няма значение от коя парния са важното е да са до кацата пълва с обществен мед. От дългия си престои в неината орбита, те обикновено губят представа за живота и средата на развитие на "пчеличките" пълвещи любимата им бездънна каца с блага и привилегии.  Един от мвогото зловредни вредители е, Йордан Цонев по-изместен като Данчо Ментата. Този безграничен /не/приятел ва истината и законноста,  за пореден път навря в лицето на матряла своята безгранична наглост и безнаказаност /в вормална държава хора като него отпадат от властта/, чрез ефира на една телевизия свободна да вижда истината от 111-тото си място по свобода на словото. В случая и телевизията се погрижи успешно Данчо Ментата да се почуства свободен и необезпокояван в студиото й.  Важно е да знаем, че този /не/приятел на истината и законноста е бил депутат в: 38, 40, 41, 42, 43 и в момента в 44- тото Народно събрание. Ако иска ще бъде и в следващите парламенти, това не е проблем за него и кукловодите му.
Кои са "Репортери без граница"? NGO. Тяхната оценка меродавна ли е? Не е меродавна. Аз мога да се обърна с такъв съвет към тях. Могат да бъдат "Репортери без граница", но да клепат България с граница. За да не кажа: да лъжат с граница. Това клепа България, не ДПС и политиците. Моля ви, това е изключително важно. Затова казах, ако може да е с граници това клепане. Смятам, че заключението им не е вярно. Г-н Пеевски и аз внесохме ли законопроект, който да освети дали разпространението е концентрирано в 80%, както твърдят те? Този законопроект отлежава ли два месеца в Народното събрание, без да е придвижен? Беше ли оплют този законопроект от медиите, към които гравитира "Репортери без граница"?

Кой трябва да каже дали има свобода на медиите в България? Не сте ли вие, журналистите? Аз като политик казвам, че има свобода на медиите, защото никой не ме е ограничил да се изказвам, както искам. Ходя във всички медии. Журналистите да кажат дали някой ги притиска, дали издатели ги притискат. "Репортери без граници", като говорят за г-н Пеевски, не виждам нито една дума за създателите на корпоративните медии. Корпоративните медии бяха създадени от Иво Прокопиев - "Капитал", и Сашо Дончев - вестник "Сега". Това са първите корпоративни медии. Не всеки доклад отразява истината, затова не всяко цитиране трябва да бъде правено без съответните обяснения. Ето, аз обяснявам. Ние сме чисти с г-н Пеевски и сме ОК, и г-н Пеевски е ОК, затова сме внесли този законопроект. Да бъдат така добри ГЕРБ да го придвижат, ще видим дали 80 на сто е концентрирано. Впрочем, вчера от медиите разбрах, че има сделка за вестниците на Пеевски

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента