Дигитализацията и цифровизацията е фантастика за капацитета на Мария Габриел


Помните социално слабата българска еврокомисарка Мария Габриел, Не сте забравили, че ползваше евтино общинска жилище в София, не за да живее в него а да СТОКИРА багажа си. А крайно нуждаещите се ! те може да чакат за нормален живот, докато станат от ГЕРБ или поне евродепутати тогава ще има и за тях. Та тази социално слабата жена от 2017 г. е „Комисар за цифрова икономика и общество”. Тя не е спирала да повтаря клишета и изпразнени от съдържание думи какви чудеса от храброст правела всеки ден и нощ в полза на дигитализацията на Европа и преди всичко за територията на Бай Ганьо Суджука. В Европа виждаме, че нещата са доста добре преди и след Мария Габриел. Но как стоят нещата на територията МУ.
- Важни хора по важни медии ни казват, че всички управлявали територията МУ са опраскали над 2 милиарда лева за електронно правителство. Такова фантастично явление на територията МУ няма, не се знае кога ще има, както и никои от администрацията му не може за каге къде са отишли парите и защо няма ВИДИМИ резултати. А, Цацаратурата такива неща не я вълнуват, и няма кои да я принуди да си свърши работата за която е призвана.
- Българияизостава във възможностите си за дигитализация и автоматизация на икономиката. Стова заглавие Българското национално радио ни запознава къде са проблемите, които като че ли убягват на /без/отговорните фактори. Дори във всеки град даимаме суперкомпютър, когато пред него стоят Калинкови Габриелки още дълго ще симечтаем за електронно правителство докато продължаваме да даваме милиони  за да го няма. Не е ясно и докога евтината работна ръка с кояо се рекламираме десетилетия ще задържа дошлите инвеститори, защото новите които биха инвеситрали и в техноложииса мираж. Но явно всичко е наред щом Бай Ганьо  Саджука и Калинковата Габриелка са за пореден път прибраха народната любов.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента