Мария Габриел, борец и бистър извор на фалшиви новини

Може би сте чували, че територията на Бай Ганьо Суджука има там някъде в Европата някаква много /не/успешна еврокомисарка. Тя неуморно и денонощно се борила за по-добрия живот на целия ЕС, както и извън пределите му. Може даже и за просперитета на цялата необятна Вселена с всичките форми на живот. Това последното не е потвърдено, и е възможно да е фалшива новина по стандартите на същата госпожа. Ако не сте запознати тя е сред най-големите борци срещу фалшивите новини /след великият Бай Ганьо Суджука/. Ходи неуморно по трибунки и бабунки в правилните медии да просвещава как със закони и цензура /не с просвещение на матряла/ щяла да пребори тези т. н.  фалшиви новини. Само, че тази "социално слаба" чиновничка /смятам знаете там са едни от най-ниските заплати във Вселената, както и нямат никакви социални придобивки и благинки/, се оказва извор на такива фалшиви новини. Какви ги плямпа този интернет трол клатещ чутовната /не/стабилност на Баце и компания ще си каже драгия читател !!!
Да видим какво говори дамата смело и безотговорно от екрана.

В комисията ЛИБЕ имаме български евродепутати и те са гласували за кандидатурата на Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор, обясни в предаването „Лице в лице” по БТВ еврокомисарят Мария Габриел.
Токава е нейната истина в нейният измислен розов свят. Каква е обаче грозната реалност в нашия брутален свят отразена и от БНР.

Единственият български депутат в залата бе Емил Радев, като заместник-член на комисията. Той има право на глас само ако замества някой от колегите си, какъвто не беше случаят днес. Колегите му Асим Адемов, Сергей Станишев и Филиз Хюсменова бяха заместени от евродепутати от други страни членки.

Този факт няма да и попречи още утре да ни залива обилно и напоително с дезинформациония си Новичок. Почти съм убеден, че няма да се намери дръжка на микрофон, която да я върне към темата, камо ли да я пита дали няма да се извини.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента