И магаре да посочи Бай Ганьо Суджука за Главен прокурор – ще го изберат !!!


Гешев – Глав/д/ен прокурор !?!?
Защо не ???
  След като преди дни никому неизвестна госпожа, със среден успех по аграрни науки от изнесен факултет във Враца, с неясен опит в работата на медиите стана член на Съвета за електронни медии !
  Преди това Емил Кошлуков най-достоверният ветропоказател /тук положението му е малко спорно, тъй като Тома Биков го изпреварва в определени моменти/ на властовите ветрове, участвал в довеждането на БНТ в състояние на фалит /както беше и като временен директор на ТВ 7/, показал среден пръст от обществената телевизия и още цяла плеяда изяви на този вече най-добър избор на СЕМ за генерален директор на БНТ.
  Жалката карикатура на правосъден министър на Данаил Кирилов /известен като Данчо Белият хакер/, който не свени публично да се наведе да целуне от благодарност ръката, която му сипва каша в канчето. Да не говорим за изявите му като момче за всякакви законодателни поръчки, „джуркането”, обърнатите му файлове и ред блестящи изяви на чистата и естествена простота. При него възниква въпроса: Този човек така ли се е родил, или е ходил на допълнителни курсове за неадекватното си състояние.
  Финансов министър, който поучава и назидава нагло и арогантно по всяко време, но не може или не иска да си плаща наем за жилището в което живее. Може и наистина да няма човека преди време беше проплакал на Бай Ганьо Суджука да му намери службица извън парламента, че с „мизерната” депутатска заплата и привилегии не чу стига да изхранва семейството си. Той не се притеснява, институциите също. Само, че навсякъде има лимит на годишна база на подаръците за политици, нашето безгрижно момче ги минава по стандартите на всички нормални страни.
Списъка с подигравките на /без/силните на деня може да бъде продължен, като приказка която няма да има край, но всичко това е възможно само и единствено защото електората ИМ го позволява.
Така, че защо не Гешев – Глав/д/ен прокурор.
И магаре да посочи Бай Ганьо Суджука ще го изберат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента