Според Борисов Цеко Минев е реалния собственик на концесионера "Юлен"

"Всички знаят, нищо че го крият и ако ме питаш - за Цеко Минев става въпрос, сега, да не ме съдят утре, защото сигурно има някакъв друг формален собственик, но омразата между Цеко Минев и "Зелените" поражда всичко това, което се случва в момента", заяви Борисов пред Би Ти Ви на въпрос кой е реалният собственик на "Юлен".
Юлен е основният работодател в региона, и финансов донор чрез Първа инвестиционна банка спасявана два пъти с пари на данъкоплатците, и общият им собственик Цеко Минев. Освен това концесионера получава и солидна БЕЗВЪЗМЕЗДНА държавна финансова  помощ за състезанията провеждани в Банско. В подкрепата на държавата  няма нищо нищо лошо стига да е същата майка и към останалите видове спорт.И накрая се сетих за думите от днес на ръководителят на спецпрокуратурата Иван Гешев:
"За всички е ясно, че има малки градове, които са взети "на концесия", да го кажа по този начин. Които представляват своего рода феодални владения. Има усещане за несправедливост в българското общество", каза Гешев. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента