Чрез химна си от Атака посочват ГЕРБ като виновници за мизерията. В действителност обаче се договориха да управляват заедно



Историята и фактите не винаги са удобни на политиците. За да помпа мускулите на лидера си Волен Сидеров от ПП Атака през една нетолкова далечна година симпатизантите ѝ го възпяха приживе в песен. Не каква да е песен а  направи химн. С него  днес вече улегналия и разумен се пласираше като защитник на неоправданите и бедните, в яростната му борба да се докопа до кокала. Кокал който го спаси от сериозни съдебни процеси не веднъж или дваж, какво е поел като ангажименти към спасителите си можем само да гадаем. Но, да се върнем към химна , който ме мотивира да драсна тази жалка дописка /според фанатични последователи на новоизлюпения патрЕот/. Ще се зачудите, че какво толкова има  този химн да чак човек да отдели време да драска из нета ?!?!  Отговора е текста. Какви послания и информация ни дава тази достойна за „Грами” музикална творба ?
Вниманието грабва например:
Куплет 2:
Държавата ни горда сега е на колене
гербери крадливи говорят за пестене
Нищо вече няма в български ръце
Само той остана да ги насмете
Както и:
Куплет 4:
И във парламента удрят ни душманите
но Сидеров единия не може да го хваните
Залога е България със историята славна,
а не Фидосова в комисията правна.

Аз съм объркан като чета химна и гледам как реално се бори Волен за да си върнем държавата от  виж в куплет 2. Едва ли някой от симпатизантите им ще ги попита за тези действия, като е възможно да получи пламенно назидателно слово от друг /без/ценен атакистки кадър – набедената за журналистка Ташева.  Докато за пишман журналистите от телевизия „Алфа „   и „Скат” горе долу е разбираемо, какво спира останалите иначе остри информационни рапири да го попитат –  Волен и Борисов ??  А, да сетих се в името на стабилността и предвидимостта и най вече за "България над всичко".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента