Магариите на магаретата в родната милиция е опасна за здравето и живота на децата


На територията МУ всеки ден е опасен за всички негови поданици. Все повече си личи преобладаващото присъствие на лошият човешки матрял /според Бай Ганьо Суджука/, както и магариите на магаретата /отново според Бай Ганьо Суджука/ достигнали висотите на администрацията на всички нива. Според култовата песенна ода на Веселин Маринов /който Бай Ганьо Суджука вече неиска да му пее/ как родната милиция ни пази.
Но дали е така ?
Като свалим розовите очила виждаме, че:
- от днес милицията е опасна за здравето и живота на децата. Не си обяснявам що за хора ще демонстрират пред деца пиротехнически ефекти без да са взети всички необходими мерки за тяхната безопасност и здраве, което е под съмнение дали е направено след като имаме инцидент с три деца. Дори и да са взети някакви мерки при наличието на инцидент с пострадали организаторите и изпълнителите би следвало да понесат не само морална отговорност. А името на кампанията и резултати са без коментар - мотото на кампанията
„Ваканция здравей! Да играем безопасно!”
- милицията с дни и месеци не успява да открие укриващи се престъпници.
- милицията не е в състояние да осигури спокойно и нормално съществуване на поданиците МУ по големи и малки населени места. Като хората в голяма степен не ги търсят за съдействие за разкриване на престъпления срещу тях, а наглата милиция го отчита като намаляване на битовата престъпност. За разкриваемостта няма смисъл да говорим.
- спомняме си и как в опита си да разпръсне група хора, която бе по-малка от броя на присъстващите милиционери се обгазиха сами. Кадрите с некадърните милиционери обиколиха световните агенции, но на тях не им пука.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука

Владислав Горанов блести с експертна логика, а Владимир Владимиров с истина

Извратеняците в политиката и Парламента