Състезание по наглост между времения министър Лиляна Павлова и зам. министър Мирослав Ненков

Все повече започвам да се убеждавам в думите на Бай Ганьо Суджука, че на територията МУ има основно лош матрял, или поне той има неограничен достъп до ефирно време и до държавната каца с мед. Пореден повод за тези черни мисли ми дава неспирното говорене на глупости на голямата пожарникарка с малки възможности Лиляна Павлова безценен кадър в дрийм тима на Бай Ганьо Суджука. Тази жена е ярък пример за вредител на обществения интерес консумирайки с пълни шепи власта. Та видната антикомуниста с добре тренирания си пионерски патос ни информира относно скандала около вече бившият здравен министър. Тази оставка била следствие на папка подготвена от служебния кабинет на Огнян Герджиков. Имало там едни двама диверсанти маскирани като вицепремиери, които събирали папки с обвинения в опит да дискредитират неясно кой. Та според госпожата, която през целия си стаж е била единствено ва държавна хранилка, като само е сменяла копанките, министрите не е хубаво да търсят и да се борят с нарушеният в ресорите които ръководят, на база на наличните документи и да сезират когото трябва и когато трябва. Само, че спести и папката в нейния ресор относно завишените цени за саниране а и обективната журналистка не се интересува от такива дребнавости. От този човек титуляр в различните дрийм тимове на Бай Ганьо Суджука очакваме да се бори с корупцията или корупционите практики според нашта мама.
Имало било проверка на прокуратурата и отказ да се образува разследване поради липса на данни. Тук сработва едно от новите творения на ГЕРБ може да е неморално, но е законно.
Какво да кажа освен:
Хвала, на тези предлагщи такива закони !
Хвала, на тези одобряващи такива закони !
Хвала на "Шоуто на Цаци" за /не/свършената работа !
Сезонът за безнаказано раздаване на порции обществен ресурс на роднини е официалво открит. За вас пари има действаите. Та пак се сещам за едно изказваве на главния Суджук, който беше пречупил гръбнака на корупцията така, че румънците да ни завидят. Не, че и другите са стока, но сега власта е при Суджуците и не се виждат активни мероприятия за разкриване и наказване на нарушенията на БСП вече трети сезон. А какви закани бяха в началото !!!  И накрая няма как да не маркирам една фалшива новина. Едно време също ги имаше и им викахме "партенки". ГЕРБ била единствената партия, която се самопречиствала дори при съмнение. Тук голямото Лиле с малки възможности си спести пояснениено, че партята се пречиства избирателно, но и тя /не/удобно не беше попитана за това. А призива й да се мисли в името на държавата, а не за тесни партийни интереси направо биха просълзили от радост всеки заклет комунист. Получи се нещо като опорката на нашта мама когато го играеше шеф на един прескъп театър как все имало едни дето ни клепат пред началниците в Брюксел и за това не пада този пусти мониторинг и не ни приемат в шенгенското простронство. Пък иначе всичко ни е наред. И тъкмо мислех да закрия темата, когато налетях на поредната наглост от зам. министъра на здравеопазването Мирослав Ненков рецитирана пред Дарик радио. Та този пореден безценен кадър направил проверка, и Явор /така му казва в ефир на малко име, защото го познава - етика на поведение от висша класа/ бил взел някакви си мижави 300 000 лева, а не сочните 1,7 милиона лева. И в подкрепа на оправдателната си акция добавя, че военните прокурори не са милостиви хора. Сега ми светна защо няма осъден политик, защото другите прокурори са милостиви какво да ги правиш, освен да им повишаваш заплатите. Тук вече всички трябва да станем да се извиним на Явор, и да се чустваме виновни, че успешното момче не е успяло да усвои цялата сума, а другаря зам. министър немедлено да му преведе разликата до пълния размер, за да има хепи енд тази разтърсваща лична драма.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Бай Ганьо, Бай Ганьо Суджука